Untitled
30 okt 2017
week 226: 6 t/m 12 oktober

Laura heeft op 7 oktober weer fijn gezwommen. Na de zwemles hebben we met zijn drietjes boodschappen gedaan en slingers en ballonnen gekocht voor papa’s verjaardag. Helaas is de papa van Tijn en Femm vandaag overleden. Bas en Laura wisten al dat Martijn ziek was en nu hebben we ze verteld dat hij is doodgegaan. Bas zijn eerste reactie was: “Mam, als ik deze ballon omdraai, is het net een appel!” Later kwamen de vragen: “Maar dan heeft Tijn geen papa meer?” “Kunnen jullie ook doodgaan?” “En als ik ziek word, ga ik dan ook dood?” en Laura zei: “Het zou nog erger zijn als ónze papa dood was”.
Op 8 oktober vierden we Marks 40e verjaardag voor de familie. ’s Morgens hebben Bas en Laura hun knutselwerkjes van school gegeven. Na de lunch bleven ze maar vragen: “Wanneer komen de gasten?” Bas en Laura hebben een fijne dag gehad. Ze hebben fijn gespeeld en gezellig met zijn allen frietjes gegeten.
Laura’s juf heeft op 9 oktober in de klas verteld dat Femms vader overleden is (Femm komt in december bij Laura in de klas). Ze hebben met de klas een mooi werkje geknutseld voor haar. Na school zijn Bas en Laura even bij tante Maartje, oom Tom en Eline gaan spelen, zodat ik even bij Jolanda op bezoek kon (de moeder van Tijn en Femm). Bas, Laura en Eline hebben fijn op het speelveldje gespeeld.
Op 10 oktober werd Mark echt 40. Bas en Laura hebben hem een mooie fotopuzzel gegeven. Na school had ik het “6-weken-gesprek” met juf Wilke. Ze zei dat Laura het heel goed doet op school. Ze ligt goed in de groep, doet goed mee en vertelt graag . Met buiten spelen komt ze wel nog wat te vaak bij de juffen om te vertellen; dan moeten ze haar echt aansporen om te gaan spelen, maar verder gaat het heel goed. In het begin wilde ze soms ook wat zeggen, en als ze dan niet wist wat, zei ze: “ik vind jou lief”… dat doet ze thuis ook heel vaak . Thuis hebben we gezellig samen spelletjes gedaan. ’s Avonds kwamen opa en oma Van Aerle om op te passen. Bas en Laura mochten nog even opblijven en zijn toen lief gaan slapen.
Laura is op 11 oktober bij Ly gaan spelen. Samen met tante Petra zijn ze naar het speeltuintje geweest.
Op 12 oktober is Laura weer fijn bij Ly gaan spelen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative